KaislaStar uskoo kotimaisen lastenvaatteen kysyntään

Leeni-Elina Timperin yritys KaislaStar valmistaa vauvatuotteita: vauvapesiä turvalliseen nukkumiseen ja vauvojen jumpsuitteja tehdään kotimaisena käsityönä. 

Yrittäjä käyttää kannusterahan tuotekehitykseen.

”Aion suunnitella omat kuosit ja teettää omia kankaita, joista valmistan vauvanvaatemalliston.”

Leeni-Elina Timperi on vakuuttunut liikeideansa toimivuudesta.

”Todella monet haluavat suomalaisia lastenvaatteita, eikä niitä kovin monesta paikasta saa.”

Tällä hetkellä yritys pyörii kolmilapsisen perheen lasten ehdoilla ja kotoa käsin, mutta Leeni-Elina tunnustaa haaveilevansa omasta ompelimosta ja isoista tiloista työntekijöineen.

”Aluksi markkinoin tuotteitani erilaisissa sosiaalisen median vauvaryhmissä, mutta aika pian markkinointi alkoi hoitua itsekseen ja sana kiiri puskaradion kautta. Verkkokauppakin on suunnitteilla, mutta sen eteenpäin vieminen on nyt jäänyt muiden kiireiden jalkoihin.”

Leeni-Elina arvioi viime syksyn jälkeen ommelleensa useita satoja vauvanpesiä.

”Jumpsuitit ovat tilaustuotteita eli niille on aina ostaja valmiina. Yritän mahdollisimman paljon ommella itse, mutta käytän jonkin verran apuna myös alihankkijoita.”

”Olen saanut Kinnosta tärkeää apua, henkistä tukea ja stressinkarkotusta. Joskus olen saattanut olla vähän siipi maassa, mutta Kinnon asiantuntijoiden kanssa keskusteltuani olen taas ollut vakuuttunut siitä, että tämä on hyvä juttu ja taas on ollut sata lasissa”, hymyilee yrittäjä.

KaislaStar on perustettu tammikuussa 2017. 

 

Kuvateksti: ”Todella monet haluavat suomalaisia lastenvaatteita, eikä niitä kovin monesta paikasta saa", sanoo KaislaStarin yrittäjä Leeni-Elina Timperi.

 

Kysy kannusterahasta: