Ihmeen hieno Kouvola -valokuvanäyttely esittelee Kouvolaa positiivisesti

Ihmeen hieno Kouvola on tallennettu valokuvanäyttelyksi Kouvolan Kameraseuran ja VisitKouvolan yhteistyönä. Seuran valokuvaajat kiersivät viime kesänä kuvaamassa Kouvolaa matkailun näkökulmasta ja tuottivat monipuolista kuvamateriaalia Kouvolan markkinointikäyttöön. 

"Haluamme tehdä yhteistyötä sekä paikallisten ammatti- että harrastevalokuvaajien kanssa. Oli hienoa, että Kouvolan kameraseuran kuvaajat tarttuivat innolla tähän aiheeseen. Mielestäni Kouvola-näyttelylle oli jo korkea aika", iloitsee matkailun kehittämispäällikkö Kirsi Vainio Kouvola Innovation Oy:stä.

Näyttelyssä on esillä noin 70 kuvaa 36 valokuvaajalta. Kuvat esittelevät kattavasti ja monipuolisesti sekä postitiivisesti koko Kouvolan aluetta.

"Yhteisprojekti aktivoi Kouvolan kameraseuran jäsenet mukaan kuvaamaan ja he käyttivät työhön varmasti satoja tunteja. Tuloksena syntyi ’ihmeen hieno näyttelykokonaisuus’, kenties ensimmäinen Kouvolaa matkailun kannalta laajasti esittelevä näyttely", arvioi Kouvolan kameraseura ry:n puheenjohtaja Jaana Ahola.

Ihmeen Hieno Kouvola -näyttely sijaitsee Kauppakeskus Veturin yläkerrassa ja se on esillä vuoden loppuun asti.

"Tarjosimme mielellämme tilan Ihmeen Hieno Kouvola -valokuvanäyttelylle. Tällainen toiminta tuo kauppakeskukseen monipuolisuutta ja elämyksellisyyttä. Haluamme osaltamme olla mukana luomassa ja jakamassa positiivista Kouvola-kuvaa ja –asennetta", kertoo markkinointipäällikkö Monica Kuusinen Kauppakeskus Veturista. 

Lisätietoja: 

Jaana Ahola, puheenjohtaja, Kouvolan kameraseura ry
p. 040 515 8045  |  jaana.ahola15@gmail.com

ja