Hyönteisalan toimijaksi Kaakkois-Suomeen? Työpaja 22.5.

Maanantai, 22. toukokuu 2017 - 8:30

Hyönteisala-aiheinen työpaja Kouvolassa 22.5. Kuusankoskitalolla.

”Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa” -hankkeen työpaja käsittelee hyönteistaloutta. 

Aika: 22.5.2017 klo 8.30-12.00
Paikka: Kouvola, Kymenlaaksonkatu 1, Kuusankoskitalo, Kokoushuone Hirvelä

Ajo-ohjeet: https://goo.gl/maps/TDoXp7TSu9K2

OHJELMA:

8.30    
Kahvit ja verkottumista

9.00      

  • Työpajan avaus & ”Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille” -hanke, Tanja Pöyhönen, projektipäällikkö, Kouvola Innovation Oy 
  • Hyönteiset ruokaketjussa –hankkeen tuloksia ja toimenpiteitä, Jaakko Korpela, projektipäällikkö, Turun yliopisto, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus 
  • Hyönteisissä on tulevaisuus! Santtu Vekkeli, toimitusjohtaja, Pohjolan hyönteistalous Oy 
  • Hyönteiset rehuna – käyttö, kasvatus ja lainsäädäntö, Tarja Root, ylitarkastaja, Evira 
  • Herkkuja hyönteisistä, Topi Kairenius, hyönteiskokki 
  • Hyönteiskasvatuksen edistäminen Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen kuulumisia, Jarkko Niemi, tutkimusprofessori, Luonnonvarakeskus

Keskustelua jatkotoimenpiteistä ja verkottumista

12.00    
Työpaja päättyy, lounas (omakustanteinen)

 

Tervetuloa osallistumaan ja keskustelemaan – kumppanuudellasi on merkitystä!

Pyydämme vahvistamaan osallistumisenne 15.5.2017 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.webropolsurveys.com/S/610C845E6185B69E.par tai puh. 020 615 6171 / Liisa Rantalainen
Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikealan yritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa hanketta toteuttavat Kouvola Innovation Oy ja Pro Agria Etelä-Suomi ry

 

Lisätietoja: