Hae mukaan Kasvu Open -sparraukseen!

Kasvu Open on valtakunnallinen kasvunsparrausohjelma, joka auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan, sekä luomaan vahvoja verkostoja kasvun tukemiseksi. Kinno on osa tätä kasvuekosysteemiä ja kumppanina Kymenlaakson Kasvupolulla vuonna 2020, sillä haluamme olla tukemassa alueemme yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Haluamme haastaa sparraukseen mukaan rohkeita ja ennakkoluulottomia yrityksiä. Tunnistitko yrityksesi?
 

Kasvu Openin Kasvupolulla yritys saa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Paljon sparrattuja teemoja ovat esimerkiksi: myynti ja markkinointi, talous ja kasvun rahoitus, johtaminen ja strategia sekä kansainvälistyminen. Jokaisen yrityksen sparraus on erilainen, sillä sparrauksen teemat ja sparraajat räätälöidään yrityskohtaisesti.

Kasvupolun tapahtumapäivissä yritykset ja sparraajat kohtaavat. Molemmissa tapahtumapäivissä yritykset pitchaavat oman kasvusuunnitelmansa ja sparraajat esittäytyvät. Tapahtumapäivässä yritykset tapaavat  3-5 asiantuntijaa. Jokainen yritys tapaa yhden sparraajan kerrallaan 45 minuutin mittaisessa henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa tapaamisessa.

Mikä ihmeen sparraus?

Sparrauksessa sinulle valitut asiantuntijat pureutuvat liiketoimintasi ja kasvusuunnitelmasi kysymysmerkkeihin, heikkoihin kohtiin sekä mahdollisuuksiin. Kymenlaakson Kasvupolulla saat sparrausta yrityksesi kasvusuunnitelmaan ja -strategiaan liittyen. Sinulle järjestetään vähintään 8 kahdenkeskistä sparraustapaamista asiantuntijoiden kanssa keskittyen nimeämiisi liiketoiminnan haasteisiin.
Millä liiketoiminnan osa-alueella juuri teitä voidaan sparrata?

Voit hakea mukaan useammalle Kasvupolulle (max. 3), mutta tulla valituksi vain yhdelle.

Käy lukemassa lisää täältä: kasvuopen.fi

 

Hae mukaan Kymenlaakson Kasvupolulle  täällä