European Innovation Council (EIC) Roadshow

Onko sinulla laajoille kansainvälisille markkinoille lisäarvoa tuova uusi innovaatio? Tavoitteletko innovaation avulla pk-yrityksellesi merkittävää kilpailukykyä ja kasvua? 

EU auttaa eurooppalaisia yrityksiä ja niiden innovaatioita kehittymään kansainvälisiksi menestystarinoiksi. Horisontti 2020 –ohjelman pk-yrityksille suunnattu oma rahoitusinstrumentti on jo vuodesta 2014 lähtien vauhdittanut yritysten markkinoille pääsyä. Rahoitusta ja tukipalveluja on myönnetty pilotti- ja demovaiheeseen.

Euroopan komissio on tuonut Horisontti 2020-ohjelmaan uuden innovaatiorahoituksen EIC-pilotin myötä (Enhanced EIC Pilot). Pk-instrumentti kokee muodonmuutoksen, joka astuu voimaan kesän 2019 jälkeen. Entinen Pk-instrumentin Phase 2 -vaihe tulee osaksi EIC Acceleratoria ja perinteisen avustuksen lisäksi tulevaisuudessa on lisäksi mahdollista valita avustuksen ja pääomakomponentin yhdistelmä. Phase 1 –vaiheen rahoitus puolestaan poistuu käytöstä kokonaan 5.9.2019 cut offin jälkeen.

Näistä muutoksista sekä EIC-pilottiin mukaan kootuista muista rahoitusinstrumenteista, EIC Pathfinder, Fast track to Innovation ja Horizon Prizes, kuulet lisää infotilaisuudessa. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata paikan päällä Eurooppasalilla tai webcastin kautta. Osallistua voi joko aamupäivän tai iltapäivän osioon tai vaihtoehtoisesti koko päivään.

Lisätietoa päivän ohjelmasta ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Ilmoittautuminen paikan päälle Eurooppasaliin on auki niin kauan kuin tilaa riittää. Webcastiin ei vaadita ilmoittautumista etukäteen. Linkki webcastiin tulee tapahtumasivulle ennen tilaisuuden alkua.

Lue myös EUTIn uutinen Pk-instrumentti uudistuu.

 

Tervetuloa mukaan Euroopan komission ja Business Finland Oy:n järjestämään infopäivään 23.5.2019: Eurooppasali, Malminkatu 16, Helsinki !