Duunitreffit on seudun suurin rekrytointitapahtuma

Tiedote 5.1.2016

Duunitreffit tuo työnhakijat ja työnantajat yhteen. Seudun suurin rekrytapahtuma järjestetään helmikuussa Kauppakeskus Valtarissa Kouvolassa. 

Duunitreffeillä kohtaavat työnantajat ja työnhakijat sekä kesätöitä etsivät nuoret. Työnhakijat pääsevät tapahtumassa kyselemään avoimista työpaikoista suoraan työnantajilta. Työnantajilla puolestaan on mahdollisuus esittäytyä, tavata potentiaalisia työntekijöitä ja tehdä itseään tunnetuksi erityisesti nuorten keskuudessa. 

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo parikymmentä työnantajaa ja mukana ovat Kouvolan seudun suurimmat kesätyöllistäjät. Kaikkiaan tapahtumaan mahtuu mukaan 32 työnantajatahoa.

Päivän ohjelma tarjoaa muun muassa työelämän tietoutta, makupaloja nuorten yrittäjyydestä ja tietoa työskentelystä ulkomailla. 

Tapahtuman juontaa Olga Temonen. Piia Kleimolan työhaastattelusimulaattorissa nuoret pääsevät kokeilemaan, miltä tuntuu olla työhaastattelussa. Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen toimitusjohtaja Sakari Pasanen kertoo työelämän pelisäännöistä, Kouvolan Lakritsin lakutehtailija Timo Nisula asenteesta ja NY-yritys SomeOne Median Emmi Hartama ja Timo Järventausta yrittäjyydestä nuorten näkökulmasta. Ulkomailla työskentelyn monista mahdollisuuksista kertoo Helena Sommerberg TE-palvelujen EURES kansainvälisestä työnvälityksestä.

Kouvolan Ohjaamossa pyörii tapahtuman ajan CV-työpaja, jossa työnhakijat voivat tarkistuttaa oman ansioluettelonsa ja hakemuksensa. Ohjelmassa on myös tietoiskuja niiden tekemiseen sekä omien vahvuuksien tunnistamiseen. Ohjaamon tiloista löytyvät myös järjestäjien ständit.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta osallistujille ja työnantajille. Työnantajat voivat ilmoittautua 15.1. saakka tapahtumaan täällä.

Duunitreffit tiistaina 2.2.2016 kello 14-17 Kauppakeskus Valtarissa Kouvolassa

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Duunista toimeen –hanke, Kouvolan Ohjaamo, Kaakkois-Suomen TE-palvelut, EURES kansainvälinen työnvälitys, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Kouvola Innovation ja Kouvolan kaupunki.

Tarkempi ohjelma tapahtumasivulla: duunistatoimeen.fi/duunitreffit
 

Tapahtuma fb:ssä

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa: