Bokun-koulutus, osa 2

Perjantai, 21. helmikuu 2020 - 9:00 to 15:00

Digitalisoituvassa maailmassa matkailijoiden käyttäytyminen muuttuu ja matkailutuotteita ja -palveluja halutaan ostaa online juuri silloin, kun se matkailijalle parhaiten sopii. Tämä vaatii yrittäjältä oston mahdollistamista omilla verkkosivuilla, mutta myös digitaalisen yhteistyön kehittämistä B2B-myynnin osalta. Toisaalta matkailijan digitaalisen polun kehittäminen avaa paljon myös mahdollisuuksia yritykselle! Suomessakin jo laajasti käytössä oleva Bokun-onlinemyynti ja -jakelualusta on toimiva tapa elämystuotteita ja -palveluja tarjoavalle yritykselle ottaa askeleet kohti digitaalista myyntiä ja kehittää digitaalista liiketoimintaansa.

Kymenlaakson matkailun digiloikka -hanke järjestää yhdessä Ukamaki-hankkeen kanssa Bókun koulutuksen Kymenlaakson ja Porvoon alueen matkailuyrityksille. Koulutus koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäinen osio tulee olla käytynä, jotta voi osallistua varsinaiseen Bókun-käyttöönottokoulutukseen.

Koulutus on maksuton ja siihen mahtuu 6 yritysedustajaa. Lounas omakustanteinen.

Ilmoittaudu koulutukseen 5.2. mennessä!

 II OSA: BÓKUN-KÄYTTÖÖNOTTO JA -OPEROINTI

(Kouluttajana Anne Kaakkuriniemi)

Koulutuksen alussa käymme läpi Bókunin taustatietoja ja näkökulmia digitaalisesta myynnistä case-esimerkein. Käytännönläheisen koulutuksen aikana tutustumme Bókun-onlinemyyntialustan toiminnallisuuksiin ja mahdollisuuksin, yrityskohtaisiin asetuksiin ja teemme konkreettista käytännön työtä yhdessä ”hands on”-tyyppisesti.

Aika: 9.00 – 15.00
Paikka: ABC MAJAKKA, PYHTÄÄ

Koulutuksen aikataulu:

9.00 – 10.00 Digitaalisen myynnin alustus

10.00 – 11.30 Tiliasetukset ja tuotteen lisääminen myyntialustalle

11.30 – 12.15 Lounas (omakustanteinen)

12.15 – 13.45 Jatkamme tuotteen lisäämistä myyntialustalle

13.45 – 14.15 Kahvitauko

14.15 – 15.00 Bókunin toiminnallisuudet → myynti omalla verkkosivulla ja B2B yhteistyön mahdollisuudet

Lisätiedot:

Osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone, ennakkoon luodut Bokun-tilin tunnukset sekä tuotetiedot lisättävästä tuotteesta (tuotekuvaus, kuvat, kapasiteetti ja saatavuus, hinnat).