Bokun-koulutus, osa 1

Perjantai, 14. helmikuu 2020 - 9:00 to 15:00

Digitalisoituvassa maailmassa matkailijoiden käyttäytyminen muuttuu ja matkailutuotteita ja -palveluja halutaan ostaa online juuri silloin, kun se matkailijalle parhaiten sopii. Tämä vaatii yrittäjältä oston mahdollistamista omilla verkkosivuilla, mutta myös digitaalisen yhteistyön kehittämistä B2B-myynnin osalta. Toisaalta matkailijan digitaalisen polun kehittäminen avaa paljon myös mahdollisuuksia yritykselle! Suomessakin jo laajasti käytössä oleva Bokun-onlinemyynti ja -jakelualusta on toimiva tapa elämystuotteita ja -palveluja tarjoavalle yritykselle ottaa askeleet kohti digitaalista myyntiä ja kehittää digitaalista liiketoimintaansa.

Kymenlaakson matkailun digiloikka -hanke järjestää yhdessä Ukamaki-hankkeen kanssa Bókun koulutuksen Kymenlaakson ja Porvoon alueen matkailuyrityksille. Koulutus koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäinen osio tulee olla käytynä, jotta voi osallistua varsinaiseen Bókun-käyttöönottokoulutukseen.

Koulutus on maksuton ja siihen mahtuu 6 yritysedustajaa. Lounas omakustanteinen.

Ilmoittaudu mukaan 5.2. mennessä 

I OSA: TUOTTEET JA TILIN LUONTI

(Kouluttajana Johanna Heinonen)

Koulutuksessa tavoitteena on luoda ymmärrys kansainvälisissä myyntikanavissa toimivista tuotteista ja niiden vaatimuksista sekä luoda valmiita tuotekuvauksia Bókun-järjestelmään syötettäviksi.

Aika: 9.00 – 15.00
Paikka: ABC MAJAKKA, PYHTÄÄ

Koulutuksen aikataulu:

9.00 – 9.30 Taustaa kansainvälisten asiakkaiden ja myyntikanavien toiveista ja tuotteen vaatimukset

9.30 – 11.30 Tuotteistus ja tuotekortti (kuvaus, kuvat, lisätuotteet, kohokohdat, varausehdot yms.)

11.30 – 12.15 Lounas (omakustanteinen)

12.15 – 13.00 Saavutettavuus ja saatavuus

13.00 – 13.45 Hinnoittelu, varaus, resurssit

13.45 – 14.15 Kahvitauko

14.15 – 15.00 Myyntikanavat ja Bókun-tilin luominen

Lisätiedot:

Osallistujalla tulee olla mukana oma kannettava tietokone, perustiedot omista tuotteista (tästä toimitetaan osallistujille lyhyt ohjeistus), toimiva sähköpostiosoite tilin luomista varten sekä luottokorttitiedot.