BLOGI: Mahtava mainospaikka keskellä Kouvolaa

17.2.2016 - Yrittäjä, sinulla voi olla ilmainen mainospaikka keskellä Kouvolaa: 3,5 m x 3 m. Muistatko ottaa siitä kaiken irti?

Toimi vaikkapa näin. Tyhjennä tavarat näyteikkunasta, irrota kaikki yli 10 vuotta vanhat teippaukset ja pese lasi. Tee varastosta tai kotoa löytyvästä materiaalista sopiva teline, verhoile ja aseta sille tämän sesongin tärkein ja houkuttelevin tuote – aivan kuin lehti- tai TV-mainoksessa. 

Hae paikallisesta valaisin- tai sähkötarvikeliikkeestä led-valo (tai kutsu liikkeen edustaja paikalle valitsemaan oikeanlainen kohdevalaisin) ja valaise tuote hintalappuineen. Muista, että kesällä valotehon on oltava merkittävästi suurempi, jotta se vaikuttaisi aurinkoisella kelillä. Älä täytä ikkunaa tavaroilla, sillä asiakkaat kyllä arvaavat, mitä muuta liikkeessä saattaisi olla tarjolla.  

Pyydä naapuriyrittäjää katsomaan ikkunaasi ja kertomaan parannusehdotuksia. Kävelkää yhdessä koko kadunpätkä päästä päähän ja katselkaa näyteikkunoita. Erottuiko joku? Ehkä omasi? 

Ota hienosta näyteikkunastasi valokuva ja laita se kaikkiin sähköisiin kanaviisi. Kerro mistä näyteikkuna löytyy ja sen jälkeen tervehdi sisääntulijoita iloisesti. Tämäpäs onkin mukavaa! 

Toista näyteikkunaoperaatio tasaisin väliajoin. 

Jos alkuunpääsy tuntuu hankalalta niin kysy ihmeessä ammattilaiselta apua. Useimmiten myynti kuitenkin kasvaa hyviä neuvoja enemmän.

Hymyillään kun tavataan!