BLOGI: Kouvola kasvun tielle

14.10.2015 - Kirjottelen ensimmäistä blogiani Kinnossa nyt noin vuoden talossa työskenneltyäni.

Muutos asiakaslähtöisyyden suuntaan on saatu käyntiin: organisaatiota uudistettu, palvelut tuotu eteen, koulutettu koko henkilökuntaa parantamaan asiakkaiden kuuntelua ja sisäistä yhteistyötä. Olemme myös uudistaneet verkkosivumme niin että yhteyshenkilömme kussakin asiassa olisi helposti löydettävissä.

Toivottavasti saamme aikaan jatkuvan positiivisen kehityksen meidän palvelutasossamme etenkin pk-yritysten suuntaan.

Uuden strategiamme luonnos on parhaillaan lausuntokierroksella yrittäjäjärjestöissä – yhdessä voimme muokata toimintaamme yrityksiä parhaiten palvelevaan muotoon.

Minulta pyydettiin muutaman lauseen kiteytystä kaikesta elinkeinotoiminnan kehittämiseen liittyvästä uusille nettisivuillemme, tällainen siitä muodostui: ”Kouvolan vahvuudet eurooppalaisen logistiikan solmukohtana, kierrätystalouden vahva osaaminen ja hienojen matkakohteiden potentiaali muodostavat erinomaiset edellytykset Kouvolan seudun menestykselle. Loppu on meistä itsestämme kiinni: yhteistyö, määrätietoinen kehitys ja ketteryys vievät meidät kasvun tielle."

Tervetuloa jakamaan näkemyksiä siitä, miten voimme osaltamme auttaa tätä kehitystä. Piipahtakaa Kinnossa tai antakaa palautetta muuta kautta!

 

Terveisin