Asuntomessut 2019: Yrityksillä nyt mahdollisuus laajaan näkyvyyteen

Asuntomessukuukauden ajan Kouvolasta voi seurata vuorokauden ympäri lähetettävää live- ja videokuvaa, kun klikkaa osoitteeseen Kouvola.live . Suomen Datasafe Oy vastaa kanavan teknisestä toteutuksesta ja tuotannosta.

Suomen Datasafe Oy:n toimitusjohtaja Mika Rikkilällä oli jo aiemmilta työelämävuosilta kokemusta sekä palkkatyöstä että yrittäjyydestä, kun hän Lappeenrannan ja Helsingin kautta päätyi Kouvolaan asumaan ja yrittäjäksi.

”Kyllä aiempi yrittäjätausta ja oma persoona yhdistettynä ovat olleet syynä siihen, että ryhdyin yrittäjäksi. Tärkeää on myös, että on mahdollisuus itse päättää asioista, joita teen”, Mika Rikkilä pohtii.

Asuntomessut hän näkee positiivisena asiana ja myös mahdollisuutena Kouvolalle ja paikallisille yrityksille. Myös henkilökohtaisesti messut ovat tärkeät omalle yritystoiminnalle.

”Tärkeänä syynä lähteä mukaan tuottamaan Kouvolasta livestriimausta oli myös oman yritystoiminnan kehittäminen. Tässä saamme hyvää kokemusta ison tapahtuman internetpalvelujen tuottamiseen”, Rikkilä sanoo.

”Tavoitteenani on ollut onnistua auttamaan kouvolalaisia yrityksiä hyötymään messuista laajan näkyvyyden saavuttamisessa ja sen myötä yritysten palvelujen ja tuotteiden markkinoimisessa”.

Neljä henkilöä työllistävän Suomen Datasafe Oy:n pääasiallisin palvelu on valokuituyhteyksien toimittaminen yrityksille. Myös muita internetpalveluja tarjotaan monipuolisesti, kuten pilvipalvelut, yritysverkot, palvelimet, tietoturvatuotteet ja datakeskuspalvelut.

 

Tutustu yritykseen:  Suomen Datasafe Oy

 

Asuntomessut 2019 -juttusarjassa esittelemme kouvolalaisista yrityksiä, jotka tarjoavat palvelujaan ja / tai tuotteitaan asuntomessualueella tai Kouvolassa asuntomessukesänä vieraileville.

Teksti ja kuva: Pirjo Vuorenpää, Kouvola Innovation Oy