Asuntomessut 2019: ”Toivottavasti moni saa kipinän palata Kouvolaan!”

Vilkasta ja iloista messukesää sekä mukavia kohtaamisia odottavat valtatie 15:n varrella Valkealassa sijaitsevan Sisustuskahvila Kaarnasydämen yrittäjät Brita ja Jasmiina Streng.  

”Mahtavaa, että olemme saaneet asuntomessut Kouvolaan! Odotamme tietysti, että moni matkailija löytää kauniin ja monipuolisen Kouvolan, mutta toivomme myös paikallisten asukkaiden löytävän uusia palveluita ja nähtävyyksiä kotiseudultaan nyt, kun markkinointia on messukesän takia lisätty”, sanoo Brita Streng. 

”Toivottavasti Kouvolasta lähtevillä matkailijoilla on reppu täynnä hyvää mieltä ja tuliaisia kotiin vietäväksi –ja varsinkin kipinä palata Kouvolaan! Ehkä pysyvästikin.”
 

”Toivomme vilskettä” 

Sisustuskahvila Kaarnasydämessä odotukset asuntomessukesälle ovat korkeat ja mielet iloiset.  

”On vaikea ennakoida asiakasmäärien kasvua. Haluamme kutenkin osaltamme tarjota mukavan visiitin ja olla mukana tuomassa iloista mieltä käsijöille, vaikka emme varsinaisesti messualueella toimikaan. Toivomme vilskettä, jotta voimme työllistää kiireapulaisia. Mahdollisesti hieman pidennämme kahvilan aukioloaikaa messuviikoilla”, yrittäjät kertovat.  

Asuntomessukesä on saanut yrittäjät verkostoitumaan muiden seudun yrittäjien kanssa.  

”Olemme mukana Makuja Kouvolan kartalla –kampanjassa, eli elokuun alussa myymme kahvilassa omannäköistämme pikkuherkkua kolmen euron hintaan.” 

Messukesän innoittamana naiset avasivat Korian ABC:n pihalle jäätelökioskin, joka työllistää paikallisia nuoria. Lisäksi Strengeillä on jäätelökioskit Kuusankoskella ja Utissa. Kolmen kahvilatyöntekijän lisäksi naiset työllistävät noin 12 kesätyöntekijää. 

Tutustu yritykseen:  Kaarnasydän Oy

Asuntomessut 2019 -juttusarjassa esittelemme kouvolalaisista yrityksiä, jotka tarjoavat palvelujaan ja / tai tuotteitaan asuntomessualueella tai Kouvolassa asuntomessukesänä vieraileville.

Teksti ja kuva: Kirsi Markkanen, Kouvola Innovation Oy