ASUNTOMESSUT 2019: Ekoeriste Oy on toteuttanut usean messukohteen lämmöneristyksen

Kouvolalainen perheyritys Ekoeriste Oy on vuodesta 1994 alkaen tarjonnut lämmönerityspalvelua ekologisilla, kierrätystoiminnan sivutuotteista kehitetyillä laadukkailla tuotteillaan. Puhallusvillan asennus, eristeiden poisto ja eristämiseen liittyvät rakennustyöt kuuluvat myös yrityksen palveluihin.

”Asuntomessut on sekä Kouvolalle että yrityksellemme merkittävä tapahtuma. Aktiivisen myyntityömme tuloksena yrityksemme sai toteutettavakseen lämmöneristykset useaan messutaloon, puukuitueristettä asensimme neljään messutaloon, selluvillaa kuuteen ja lasivillaa käytimme yhteensä kymmenessä rakennuksessa”, toimitusjohtaja Toni Salstola kertoo tyytyväisenä.

Ekoeriste Oy on kesän asuntomessuilla mukana myös omalla messuosastollaan Talo Korean autotallissa. Tavoitteena on tehdä yritystä ja sen palveluja tunnetuksi sekä paikkakuntalaisille, että muualta tuleville messuvieraille.

”Haluamme panostaa oman Ekoeriste -brändimme markkinointiin ja kokeilla, kuinka hyvin voimme oman kaupungin asuntomessuilla tehdä yritystämme ja palveluitamme tunnetuksi. Osastollamme tuomme esille myös edustamiamme tuotemerkkejä sekä osallistamme tavarantoimittajien edustajia kertomaan tuotteistaan ”.

Toni Salstola on ollut toimitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen, hänen veljensä Sami Salstola vastaa asennusliiketoiminnan kehittämisestä. Toiminnassa on mukana myös heidän isänsä, yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jukka Salstola. Hän on yksi Suomen pitkäaikaisemmista eristepalveluyrittäjistä, jolle alan kokemusta on kertynyt jo työuran alkuvaiheista, 1970-luvun lopulta alkaen. Tuolloin puhallusvillan asennus sekä hengittävät ja ekologiset lämmöneristeet olivat vielä uutta ja ihmeellistä.

”Puhallusvillat ovat vuosien myötä kehittyneet entisestään. Käytämme vain parhaita ja laadukkaita tuotteita, jotta voimme taata energiatehokkaan lämmöneristyksen asiakkaillemme”, Jukka Salstola sanoo.

Viisi henkilöä työllistävässä yrityksessä toivotaan asiakkaita lisää erityisesti Kouvolasta ja Kymenlaaksosta, mutta yrityksen toimialue ulottuu pääkaupunkiseudun lisäksi myös lähimaakuntiin.

Tutustu yritykseen:   Ekoeriste Oy

Kuvassa yrityksen perustaja Jukka Salstola  ja nykyinen toimitusjohtaja Toni Salstola. Puhallusvillan asentamiseen tarvittava kone on myös vuokrattavissa ja eristemateriaalit voi ostaa yritykseltä, jos asennustyön tekee itse.

 

 

Asuntomessut 2019 -juttusarjassa esittelemme kouvolalaisista yrityksiä, jotka tarjoavat palvelujaan ja / tai tuotteitaan asuntomessualueella tai Kouvolassa asuntomessukesänä vieraileville.

Teksti ja kuva: Pirjo Vuorenpää, Kouvola Innovation Oy