Ammattilainen! Ihastu Matkailutreffeillä seudun matkailutarjontaan 5.5.!

Perjantai, 5. toukokuu 2017 - 8:00 to 11:30

Matkailutreffit tulee taas! Matkailutreffit järjestetään Original Sokos Hotel Vaakunassa perjantaina 5.5.2017 klo 8.00-11.30. 

Vuonna 2016 pidetyt Matkailutreffit olivat menestys ja tapahtuma järjestetään nyt yrittäjien toiveesta uudelleen, tällä kertaa lähempänä kesäsesonkia. VisitKouvola järjestää tapahtuman yhteistyössä Kouvolan seudun yritysten kanssa.

 

Järjestäisitkö sittenkin firman seuraavan tyky-päivän Kouvolassa paikallisten yritysten palveluita hyödyntäen? Minne voisit viedä kesävieraasi? Suunnitteletko yhdistyksen virkistystapahtumaa? Millaisia ideoita syntyisikään luontokokouksessa? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja myös moniin muihin löydät vastauksen Matkailutreffeiltä toukokuun alussa!

Kouvolan seudun matkailuyritykset esittäytyvät Matkailutreffeillä Original Sokos Hotel Vaakunassa pe 5.5.2017 klo 8.00-11.30. Kutsumme sinut viehättymään uutuuksista, verkostoitumaan ja tutustumaan tarjontaan. Tapahtuma kokoaa yhteen deittikavereiksesi Kouvolan alueen matkailualan yrittäjät ja palveluntarjoajat. Matkailutreffeillä on mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintoina on paikallisten yrittäjien tuotteita ja lahjakortteja. 200 ensimmäiselle tapahtumakävijälle tarjoamme aamiaista. Tapahtuma on tarkoitettu ammattilaisille ja osallistuminen on maksutonta. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Matkailutreffit järjestää Kouvola Innovation Oy/VisitKouvola yhteistyössä Kouvolan Yrittäjien sekä matkailuyritysten kanssa.

Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtumapaikka:
Original Sokos Hotel Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola